Ohjeet

 

Pelisäännöt ilmoittamiseen HevosNetissä

HevosNetin ilmaiset hevosaiheiset rivi-ilmoitukset on tarkoitettu yksityishenkilöille. Rivi-ilmoituksen maksimi pituus on 600 merkkiä. Laskuri ilmoittaa jäljellä olevien merkkien määrän.

Periaatteena on, että yksi ilmoitus samasta asiasta laitetaan yhden kerran yhdelle sivulle kahden kuukauden jakson aikana. Toistoilmoitukset ovat maksullisia, samoin ilmoituksen poistaminen ja saman ilmoituksen uudelleen laittaminen listan kärkeen. (Huom. pelkkä ilmoituksen poistaminen on ilmainen.)


Ilmoituksen jättäminen tapahtuu "Jätä ilmoitus" linkistä aukevalla lomakkeella. Puhelimitse ilmoituksia ei voi jättää. Ilmoitukset oikoluetaan aina ennen julkaisua ja ilmoitukset näkyvät HevosNetissä 2 kuukautta. Mikäli ilmoituksesi on tuottanut tulosta, muistathan viestittää asiasta ilmoituksen poistamiseksi (maksuton), jotta ei tule turhia soittoja tai yhteydenottoja. Poistaminen käy helpoiten ilmoitusta jättäessäsi saamalla viiteellä/linkillä tai sähköpostitse.

Ilmoituksen muuttaminen / korjaaminen tapahtuu lähettämällä viesti HevosNetin toimitukseen sähköpostitse (info@hevosnetti.com). Kerro tarkkaan, mitä ilmoitusta muutos koskee sekä ilmoituksesta muutettavat tiedot.

Myynti-ilmoitukseen voi liittää kuvan tai linkin. Kuva toimitetaan jpg-muodossa ilmoituksen jättämisen yhteydessä. Ilmoitukseen liitettävän kuvan (samoin linkit omille kuvasivuille) hinta on 10 euroa (sis. alv 24%).
Kuvallisen myynti-ilmoituksen lähettäjä vastaa itse oikeudestaan käyttää (copyright) lähettämäänsä kuvaa/kuvia ilmoituksessaan. Kuvat, joihin ilmoittajalla ei ole copyright-oikeutta, poistetaan näkyvistä.
Linkkien osoitteiden toimivuudesta/oikeinkirjoituksesta vastaa aina ilmoituksen jättäjä.
Maksu suoritetaan etukäteen HevosNetin tilille FI88 5022 0620 0113 80 (BIC: OKOYFIHH) ilmoituksen jätön yhteydessä saatavalla viitenumerolla.

Yrittäjät/ammatinharjoittajat voivat ilmoittaa myös HevosNetin rivi-ilmoituksissa. Hinta on 21 euroa (sis. alv 24%) kahden kuukauden ilmoituksesta (max. 600 merkkiä). Rivi-ilmoitus + kuva maksaa yrityksille 29 euroa (sis. alv 24%) / 2 kk:n ilmoitus.
Maksu suoritetaan etukäteen HevosNetin tilille
FI88 5022 0620 0113 80 (BIC: OKOYFIHH) ilmoituksen jättämisen yhteydessä saatavalla viitenumerolla. Laskutuksesta peritään laskutuskulut 5 euroa.

Tallipaikkailmoitukset ja kiinteistöjen myynti-ilmoitukset. Kaikki vuokralle tarjottavat tallipaikkailmoitukset (myös laidunpaikkailmoitukset) sekä kiinteistöjen myynti-ilmoitukset ovat maksullisia. Hinta on 21 euroa (sis. alv 24%) kahden kuukauden rivi-ilmoituksesta (max. 600 merkkiä).
Maksu suoritetaan etukäteen HevosNetin tilille
FI88 5022 0620 0113 80 (BIC: OKOYFIHH) ilmoituksen jättämisen yhteydessä saatavalla viitenumerolla.

Muut kuin hevosalaan liittyvät ilmoitukset julkaistaan HevosNetissä maksullisena (esim. koirat ja muut lemmikkieläimet, muut kuin hevosautot ym.). Hinta on 21 euroa (sis. alv 24%) kahden kuukauden ilmoituksesta (max. 600 merkkiä). Rivi-ilmoitus + kuva maksaa 29 euroa (sis. alv 24%) / 2 kk:n ilmoitus.

Saapuneet ilmoitukset oikoluetaan ja julkaistaan 1-2 työpäivän kuluessa. Yhdenmukaistamme ilmoituksia asialliseen ulko- ja kieliasuun pyrkien säilyttämään alkuperäisen asiasisällön. Työtämme voit helpottaa katsomalla mallia aikaisemmista ilmoituksista ja pyrkimällä vastaavaan muotoon.
HevosNetti pidättää itsellään oikeuden olla julkaisematta sopimattomia ilmoituksia.

Maksettuja ilmoitusmaksuja ei palauteta. Poikkeustapaukset sovittava erikseen tapauskohtaisesti.

Muistattehan kirjoittaa varsinkin ilmoitusten puhelinnumerot huolellisesti, etteivät väärät henkilöt saisi kasapäin häiritseviä soittoja ja Te itse jäisi ilman!

Sosiaalinen media. HevosNetti markkinoi julkaistuja ilmoituksia myös mm. Facebookissa. Mikäli et halua ilmoituksesi näkyvän sosiaalisessa mediassa, ilmoita asiasta sähköpostitse info@hevosnetti.com HevosNetin toimitukseen.

Lisätietoja saat tarvittaessa soittamalla puh. 0500-123 292 (ma-pe klo 9-17) tai lähettämällä sähköpostia info@hevosnetti.com.